Украинският президент Володимир Зеленски  увери, че страната му не може да бъде

...
Украинският президент Володимир Зеленски  увери, че страната му не може да бъде
Коментари Харесай

Зеленски със страховито обещание към Путин

Украинският президент Володимир Зеленски  увери, че страната му не може да бъде сплашена от масираните съветски ракетни удари, които повредиха значима енергийна инфраструктура и взеха минимум 11 жертви, съобщи Франс прес.

" Украйна не може да бъде сплашена. Само още повече да бъде обединена. Украйна не може да бъде спряна ", каза Зеленски в прочувствено видеообръщение, публикувано в обществените мрежи и записано от мястото на един от съветските ракетни удари на кръстовището сред улица " Володимирски " и бул. " Шевченко ".
-->
Украинският президент обеща " още по-жестоки " боеве за съветските сили на фронта.

Зеленски заяви, че е разговарял по телефона с американския президент Джо Байдън за доставка на системи за противовъздушна защита след масираните съветски ракетни удари, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

" Проведох плодотворен диалог с американския президент Джо Байдън ", написа украинският президент в Телеграм и добави: " Главната тематика на диалога ни беше противовъздушната защита. В момента това е първокачествен приоритет на нашето отбранително съдействие ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР